Τρόποι καταχώρησης αγγελίας

1. Eπιλέγοντας το "Νέα αγγελία", επάνω δεξιά στη σελίδα και δίνοντας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αγγελία σας, η ομάδα του Polisaggelia θα μεριμνήσει άμεσα η αγγελία σας να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα. Για την εισαγωγή μιας "Νέας Αγγελίας" χρειάζεται ένα έγκυρο e-mail για να σας αποσταλλεί άμεσα ο Κωδικός Πρόσβασης.

2. Να μας καλέσετε στα τηλέφωνα : 26510 70084/85 & 694 2 2 2 5 5 5 5

3. Να έρθετε στο γραφείο μας Λ.Δωδώνης 23 στα Ιωάννινα.

Σας πληροφορούμε ότι, η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΛΩΝ & ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ δηλαδή για όλους τους τύπους αγγελιών (Απλή , Top, Έντονη , Χρωματιστή , Επιλεγμένη & Πλαίσιο) η χρονική διάρκεια ισχύος είναι 90 Ημερολογιακές Ημέρες. Η Αγγελία σας , θα εμφανιστεί στο διάστημα της ίδιας ημέρας κατά την ενημέρωση του ιστότοπου www.PolisAggelia.gr ΕΚΤΟΣ Σαββάτου , Κυριακής & Αργίας. Για τα ακίνητα προς πώληση - ενοικίαση ισχύει άλλο καθεστώς.

 

Κάντε την διαφορά στην Αγγελία σας και ξεχωρίστε!
Επιλέξτε τύπο αγγελιών μεταξύ των:

* Απλή (Δωρεάν) : Διάρκεια τρεις (3) μήνες

* Top  : Διάρκεια τρεις (3) μήνες ή προκαθορισμένο χρονικό διάστημα κατόπιν πληρωμής. 24,20 ευρώ + ΦΠΑ.

Καλέστε μας στο 26510 70084/85 ή στείλτε μήνυμα στο sales@vrespiti.gr για να μιλήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας.

1. Απλή αγγελία (Εμφάνιση στο site) - Δ Ω Ρ Ε Α Ν
Απλή Αγγελία

2. Top αγγελία (Εμφάνιση στο site) - Κόστος 0,20 € / Ημέρα
Εμφανίζεται η αγγελία στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων στην κατηγορία της αγγελίας. Διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αγγελίες με έντονα (bold) γράμματα και κίτρινο περίγραμμα.Top Αγγελία

3. Έντονη αγγελία (Εμφάνιση στο site) - Κόστος 0,05 € / Ημέρα
Εμφανίζεται η αγγελία με έντονα (bold) γράμματα και διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αγγελίες.
Εντονη Αγγελία

4. Επιλεγμένη αγγελία (Εμφάνιση στο site) - Κόστος 0,30 € / Ημέρα
Εμφανίζεται η αγγελία στις κορυφαίες θέσεις (slide) των κατηγοριών των αγγελιών. Η αγγελία σας εμφανίζεται και στη λίστα των αποτελεσμάτων στην κατηγορία που ανήκει
Επιλεγμένη Αγγελία Κορυφής

5. Αγγελία σε Πλαίσιο (Εμφάνιση στο site) - Κόστος 0,10€ / Ημέρα
Εμφανίζεται η αγγελία στα αποτελέσματα των κατηγοριών που ανήκει και διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αγγελίες με έντονα (bold) γράμματα και κίτρινο περίγραμμα.
Αγγελία σε Πλαίσιο


Κατά τη δημιουργία λογαρισμού στην ιστοσελίδα PolisAggelia.gr, για την εισαγωγή ΑΓΓΕΛΙΑΣ έχετε τις παρακάτω δυνατότητες :

Δυνατότητες

 

 

Τι κάνει το PolisAggelia για την Αγγελία σας:

Η Αγγελία σας στα Social Media  - Facebook & Twitter
Η κάθε τύπου αγγελία (Απλή, Έντονη, Πλαίσιο, Top & Επιλεγμένη) κοινοποιείται – γίνεται ανάρτηση αυτόματα από το PolisAggelia στα Social Media (Facebook: https://www.facebook.com/polisaggelia & Twitter: https://twitter.com/polisaggelia ), καθώς δίνεται και σε εσάς η δυνατότητα μόλις αναρτηθεί και την δείτε στο site www.polisaggelia.gr, να την κοινοποιήσετε στο δικό σας λογαριασμό στο Facebook και στο Twitter.

E-mail Alert*:
Η αυτοματοποιημένη υπηρεσία που διαθέτει ΜΟΝΟ το PolisAggelia, ενημερώνει τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους μέσω μαζικής αποστολής email για την αγγελία που ανταποκρίνεται στη ζήτησή τους.

*Επεξήγηση: Η υπηρεσία των email alert είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία υλοποιεί ένα αυτόματο σύστημα ενημέρωσης και ειδοποίησης μέσω email.

Λίστα Αγαπημένων Αγγελιών
Η λίστα Αγαπημένων Αγγελιών είναι επιπρόσθετη υπηρεσία που παρέχουμε με την συλλογή αποθηκευμένων αγγελιών, η οποία δημιουργείται από τον κάθε χρήστη που αναζητεί προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω του ιστότοπου PolisAggelia.gr και μπορεί να έχει πρόσβαση από όλες τις συσκευές (PC, Smartphones, Tablets κ.ά.) μέσω του λογαριασμού του.