Βοήθεια

Χρήσιμες συμβουλές για μια επιτυχημένη αγγελία:

Εάν πρόκειται για την πρώτη καταχώρηση της αγγελίας σας χρησιμοποιήστε ένα έγκυρο e-mail για να σας αποσταλλεί ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. Εάν έχετε ΗΔΗ ένα έγκυρο e-mail και κωδικό πρόσβασης απο προηγούμενη καταχώρηση τότε χρησιμοποιήστε τα ίδια στοιχεία.

  • Η περιγραφή της κάθε αγγελίας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αναλυτική και περιγραφική (είδος αντικειμένου, χρώμα, μέγεθος, διαστάσεις, υλικό, κατάσταση, προδιαγραφές, λειτουργίες, τιμή), ώστε να δίνει στον πιθανό αγοραστή μια πλήρη εικόνα του προϊόντος, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο στην περίπτωση που δεν έχουμε την εικόνα του πραγματικού αντικειμένου. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζουν η γραμματοσειρά, η σύνταξη και η ορθογραφία του κειμένου.
  • Να δίνοντα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (όνομα τηλέφωνο, email), ώστε ο ενδιαφερόμενος να έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει και με τους δύο τρόπους.
  • Οι φωτογραφίες που θα προστεθούν να ανταποκρίνονται στο πραγματικό προϊόν ή αντικείμενο, και να είναι τραβηγμένες από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Επίσης, οι φωτογραφίες πρέπει να είναι όσο γίνεται καλύτερης ανάλυσης και ποιότητας. Ιδανικά, θα μπορούσατε να προσθέσετε ακόμη και video.
  • Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε (Τηλ. 26510 97100) ή να στείλετε email info@polisaggelia.gr

           Η Ομάδα του PolisAggelia.gr