Όροι και Κανόνες δημοσίευσης αγγελιών

Α) Η δημοσίευση της αγγελίας σας είναι απολύτως δωρεάν, θα είναι ενεργή στην ιστοσελίδα www.polisaggelia.gr εντός ολίγων ωρών.

Β) Η χρονική διάρκεια της αγγελίας σας θα είναι για 3 μήνες. Με την λήξη της αγγελίας πέραν των 3-ων μηνών οφείλεται να μας ενημερώσετε την ισχύ της , εναλλακτικά δημιουργήστε λογαριασμό για να την ανανεώνεται αυτόματα.

Γ) Αγγελίες που δεν πληρούν τους παρακάτω κανόνες και την πολιτική μας θα αφαιρεθούν και δεν θα εμφανίζονται.

Δ) Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση διπλής αγγελίας για το ίδιο προϊόν, υλικό , υπηρεσία κ.ο.κ.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η αγγελία σας υπάρχει πιθανότητα να μην εμφανιστεί λόγω παραβίασης της πολιτικής που εφαρμόζουμε στο polisaggelia.gr και γίνεται παραβίαση των κανόνων. Ο κάτοχος της αγγελίας οφείλει να την τροποποιήσει.

Διπλή εισαγωγή αγγελίας

Κάθε αγγελία κωδικοποιείται με έναν και μοναδικό αριθμό. Απαγορεύεται να γίνεται εισαγωγή αγγελίας για το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία σε μία κατηγορία ή άλλη κατηγορία.

Αγγελίες για διαφημιστικούς λόγους

Δεν επιτρέπεται να γίνεται εισαγωγή αγγελίας με διαφημιστικό μήνυμα.

Αγγελία από Ιδιώτη

Ο χρήστης που αναρτά μια αγγελία στον ιστότοπο polisaggelia.gr πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Εταιρική Αγγελία
Μόνο για εταιρίες που εδρεύουν στην Ελληνική Επικράτεια.

Αγγελίες με Υπηρεσίες
Οι διάφορες υπηρεσίες που γίνονται μέσω αγγελιών στον εδώ ιστότοπο δηλαδή στο polisaggelia.gr είτε ως προσφορά είτε ως ζήτηση θα πρέπει να ανταποκρίνονται στην Ελληνική νομοθεσία για το κάθε επάγγελμα.

Περιγραφή Αγγελίας
Κατά την εισαγωγή της αγγελία σας η περιγραφή θα πρέπει να είναι κατανοητή με λεπτομέρειες και αναλυτικές πληροφορίες.

 Γλώσσα
Επιτρέπονται μόνο αγγελίες στην Ελληνική γλώσσα. Απαγορεύεται η χρήση Greeklish.

Κατηγορίες
Η εισαγωγή της αγγελίας σας, θα πρέπει να βρίσκεται στην σωστή κατηγορία του προϊόντος ή της υπηρεσίας για την γρήγορη εύρεσή της. Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του γραφείου μας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Polisaggelia

Όπως ρητά αναφέρεται  στους όρους του Polisaggelia για τις διάφορες συναλλαγές που προκύπτουν σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες σκοπούμενες ή μη, οι οποίες ενδεχομένως προκληθούν από την χρήση τους.

 1. Μην αποστέλλετε χρήματα (Προκαταβολή) σε αγγελιοδότες προκαταβολικά. Βεβαιωθείτε για την εγκυρότητα του προϊόντος που σκοπεύετε να κάνετε συναλλαγή.
 2. Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως “ύποπτα” e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, πιστωτικής κάρτας,  λογαριασμό Paypal, κ.α. εάν πριν δεν έχετε πιστοποιήσει τα στοιχεία του προσώπου που ζητά τις εν λόγω πληροφορίες. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχών ύποπτες αγγελίες (Φόρμα)
 3. Μην στέλνετε ποτέ προσωπικά σας στοιχεία  ή στοιχεία των συναλλαγών σας μέσω μίας κοινής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (webmail). Είναι εύκολη η υποκλοπή των στοιχείων από τρίτα, μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
 4. Μην προχωράτε σε αγορά ή πώληση αγαθών, εάν δεν έχετε πιστοποιήσει την ταυτότητα και αξιοπιστία του πωλητή ή αγοραστή.
 5. Δώστε  ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας με πρόσωπα, τα  οποία παρέχουν στοιχεία επικοινωνίας εκτός Ελλάδας
 6. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε πληρωμή μέσω Paypal ή σε κάποιον άλλον ιστότοπο online πληρωμών, πληκτρολογήστε οι ίδιοι στο πρόγραμμα πλοήγησης (browser) τη διεύθυνση του ιστότοπου όπου θέλετε να πλοηγηθείτε και όχι κάνοντας κλικ σε κάποιο link που συμπεριλαμβάνεται σε email που παρέχεται για το σκοπό αυτό. Το link μπορεί να σας οδηγήσει σε άλλο ιστότοπο από αυτόν που επιθυμείτε.
 7. Ζητήστε πάντα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς σε ΣΤΑΘΕΡΟ τηλέφωνο με το πρόσωπο με το οποίο συναλλάσσεστε.
 8. Το polisaggelia.gr ΔΕΝ πρόκειται να στείλει σε εσάς ή στον υποτιθέμενο πωλητή / αγοραστή email που να εγγυάται την συναλλαγή ή την αξιοπιστία του  πωλητή ή αγοραστή
 9. Να θυμόσαστε ότι τα προωθούμενα e-mail από τρίτους (π.χ. τράπεζες) μπορεί να είναι παραποιημένα
 10. Τέλος, ο ασφαλέστερος τρόπος αγοράς ή πώλησης αγαθών είναι χέρι με χέρι

Αν έχετε εξαπατηθεί ή έχετε την υποψία οτι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σημείωση:

 1. Το polisaggelia.gr , δημοσιεύει αγγελίες σχετικά με οτιδήποτε προσφέρεται ή ζητείται και διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει αγγελίες, τις οποίες κρίνει ως παραπλανητικές. Σε καμία περίπτωση όμως το polisaggelia.gr δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών που δημοσιεύονται.
 2. Το polisaggelia.gr δεν ενεργεί  ως μεσάζων ούτε συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στις συναλλαγές που ενδεχομένως συνάπτονται μεταξύ του χρήστη και του προσώπου που δημοσιεύει την αγγελία. Ως εκ τούτου ο χρήστης έχει αποκλειστικά την ευθύνη να διερευνήσει, εάν το κείμενο της αγγελίας ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα. Η διακίνηση , προβολή και διαχείριση ακινήτων προς πώληση – ενοικίαση μέσω των μικρών αγγελιών από τον ιστότοπο polisaggelia.gr ελέγχονται από την Κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti.gr όπως αυτό αναφέρεται ρητά στους όρους χρήσης του εδώ ιστότοπου.